Vi er kundernes selskab

Som kunde hos HMN Gassalg
  • køber du gassen på faste, gennemskuelige og attraktive vilkår. Vi er et kommunalt ejet selskab, som ikke skal tjene penge til vores ejere. Vi er med andre ord kundernes selskab. Og derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at skaffe kunderne naturgas til den laveste pris. Det gør vi ved at drive en effektiv forretning og gennem vores måde at indkøbe gas på. Læs mere om priser og vilkår
  • kan du få råd og vejledning om, hvordan du kan spare på energien, forbedre din bolig eller vælge det rette gasfyr. Ring til os eller besøg vores udstilling
  • kan du få glæde af en Gasmester. Vi har lavet en ordning, som sikrer dig kvalitet i arbejdet og god service, når du har brug for en vvs’er. Vi samarbejder med en række vvs-installatører, som har stor erfaring i at installere gasfyr, lever op til særlige kvalitets- og servicekrav, og løbende uddanner sig. Vi kalder dem Gasmestre.

Kontakt HMN Gassalgs kundeservice, tlf. 6225 9000. Her kan du få svar på dine spørgsmål og hjælp til at komme videre.

Find en gaspris

Det er enkelt at skifte fra el og olie til naturgas

Find en Gasmester

Med en Gasmester kan du altid stole på, at rådgivning, installation, service og ikke mindst prisen lever op til vores kvalitetskrav.

Bliv klogere på gas - Læs MaGASinet

Få gode tips til dagligdagen med naturgas, vedligehold af gasfyr, energibesparelser og viden omkring naturgas i vores MaGASin.

Vælg det rigtige gasfyr

Hvilket gasfyr skal du vælge? Få inspiration her på siden og i vores energicenter. 

Få tilbud på et nyt gasfyr

På markedspladsen kan du få op til 10 tilbud på et nyt gasfyr

Se aktuelle gaspriser

Du kan købe naturgas til fast pris eller til variabel pris

Leveringsbetingelser

Betingelserne er gældende for vores kunder, der køber naturgas af HMN Naturgas.